vijest1

HURAAAAAA!

Nakon bezbroj najava, napokon on-line

Ove su stranice zamišljene kao okupljalište svih poklonika lika i djela Pjer Tilje, te svega što on predstavlja. Utočiste u kišne dane kada svakome zatreba malo optimizma i topline.

Slikovnica ‘Pjer Tilja’ stoji vam na raspolaganju on-line za opetovano prelistavanje i čitanje.

Sjetite se Pjer Tilja u svom životu i pošaljite im naše elektronske razglednice dobrog raspoloženja, tek onako, kao podsjetnik da mislite na njih. Nije bitno kada ste se zadnji put čuli, vidjeli na kavi, zagrlili i ponudili rame za plakanje.Pjer Tilja uvijek ostaje Pjer Tilja.

Uljepšajte si dan s duhovitim Pjer Tilja tapetama šarenih boja. I ne, bojanke nisu samo za djecu. Uzmite bojice u ruku i krenite bojati neke od nasih crteža. Učinak je nevjerojatan. Opustit cete se bez posebnih vježbi za disanje. Utonut ćete u miran svijet mašte i bezbrižnog djetinjstva. Navratite u nas on-line dućan i provjerite sto je novoga za vas pripremio Pjer Tilja.

I ne zaboravite, javite nam se s prijedlozima, željama, sugestijama, ili tek onako, da nas razveselite sa svojom porukom. Važno nam je sto mislite, jer ova web stranica nije jednosmjerna ulica, kao sto to nije niti jedno prijateljstvo.

Dugo nam je trebalo da dođemo do ove stranice. Svaki početak je težak. No obećavamo da ćemo redovito puniti sadržaj s novim mislima i snovima.

Prvi korak: otvaranje PT kluba!!!

Arhiva novosti (poredak prema datumu objave)

web stranice